注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

云南博信论文

云南昆明论文;职称论文;MBA论文;软件工程硕士。李文杰,15925125229

 
 
 

日志

 
 
关于我

能文善思,诚信待人

网易考拉推荐

弗林德斯大学硕士论文写作要点  

2013-11-01 11:46:27|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

The Difference between Thesis and Research Project

学位论文与研究报告的区别

 

A thesis must present a theoretical framework based on existing theory that is relevant to your subject area. For example, if you are interested in whether Chinese banks can complete in the international market, then Comparative Advantage theory would be useful). It must then apply this theory to the data your present. In this respect a good theory will give you a clear structure for your arguments. 
学位论文必须要有基于与你的研究领域相关的现有理论所设计的理论框架,例如,如果你对中国的银行是否可以在国际市场上竞争感兴趣,你可以利用比较优势理论,在你论文后续的数据资料分析中必须要应用这种理论,从这个方面说,一种好的理论可以为你的论证提供一个清晰的分析结构。

A research project does not need to include theory nor apply it. However, you can still use a theoretical framework if you find this makes it easier to organise the arguments in your project.

研究报告不必须包括理论也不必须应用理论。但是,如果你觉得在你的研究报告中应用一种理论更便于你组织自己的观点和论述,你仍然可以在你的研究报告中设计一个理论框架。

  评论这张
 
阅读(338)| 评论(0)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017